Workum | Friesland | Nederland | Europa

Windsurf gevorderde privé voor twee

Soalsurf.nl kitesurf, windsurf, wingsurf en foilen

Je hebt de basis van het windsurfen al onder de knie, maar je wilt verder. Meer planeren, leren gijpen en gebruik van de trapeze. Dan is de gevorderde windsurf les echt iets voor jou! Leer samen met je vriend of vriendin in een prive voor twee les of boek een prive les zodat alle aandacht en tijd gericht is op jouw. De instructeurs leert je de fijne kneepjes van windsurfen zodat jij de windsurfset optimaal gaat gebruiken.

windsurf gevorderde prive voor twee
windsurf gevorderde prive voor twee

De aller beste keuze Windsurf gevorderde privé voor twee

  • Met eigen materiaal of keuze uit materiaal van de surfschool
  • Les op één van de mooiste surfspots van Nederland
  • Enorm veel passie, kennis & ervaring
  • Perfect voor ieder niveau!
  • We geven je een te gekke korting in de surfshop
  • Je kan bij ons het allernieuwste materiaal huren & testen
  • Het juiste advies bij aankoop van eigen materiaal 

Beoordelingen van de Windsurf gevorderde privé voor twee

Ik windsurf al jaren, maar ik kwam geen meter verder.. deze les heeft me goed gedaan. zeker een aanrader
Koos de vries
super ervaren instructeur! prachtige locatie
Evelien bruin
Zeer goed! Onwijs blij met de les, heb er veel aan gehad
Vera

Opbouw Windsurf gevorderde privé voor twee

Stappen les plan Windsurf gevorderde privé voor twee Workum | Friesland | Nederland | Europa

We heten je van harte welkom bij Soalsurf!

15 minuten voor de aanvang van de les aanwezig zijn. Meld je bij één van onze medewerkers.
Zij zetten ze op aanwezig en laten je kennis maken met de instructeur die jou een toffe dag gaat bezorgen!

Je kan je kleding en spullen opslaan in een kluisjes, hiervoor moet je wel een slotje meenemen. De pakken, trapezes en crashvesten worden ieder seizoen vervangen en daarnaast gereinigd. Zelf mag je je eigen surfkleding meenemen indien je dit hebt.

 Samen met de instructeur doe je een beach check, aan de hand van de wind bepalen jullie samen welk materiaal jullie gaan gebruiken

Samen met je instructeur bespreek je de les, wat wil je leren en hoe gaan jullie dit aanpakken

Wanneer jullie er samen uit zijn gekomen hoe de les eruit gaat zien gaan jullie samen het water op. De les zal in ieder geval voldoen aan jou wensen en niveau. Bespreek dit met je instructeur!

De les is bijna voorbij. Samen met de instructeur wordt je les besproken. Er word feedback gegeven om je verder te leren windsurfen en een voorbereiding op de volgende les.

SOAL SURF SCHOOL

Wij zijn de enige surfschool die een vaste vestiging heeft op het prachtige strand van Workum. Er zijn een aantal andere mobiele surfscholen op het strand, zoals Sky-high kitesurf school, Antixsports & Kitemobile. Wij zijn een IKO gecertificeerde kitesurf school en verzorgen ook instructeurs opleidingen voor onze eigen school en voor andere scholen over de hele wereld.
Naast dat wij een IKO gecertificeerde school zijn, verzorgen wij ook instructeurs opleidingen voor onze kitesurf school en andere scholen over de hele wereld. Onze eigen examinatoren en trainers hebben al diverse surfers tot kitesurf instructeur opgeleid. Hierdoor is ons instructeurs team kwalitatief hoog & ervaren.
 
 
prive les windsurfen

SHOP IN DE WINKEL ÉN ONLINE

Soal Surf is de Surfshop waar je terecht kunt voor al je kitesurf, windsurf & wingsurf gear. Naast alle surf gear beschikt ons personeel over veel kennis, passie en ervaring om jou richting de allerbeste keuze te helpen. Naast ons ruime aanbod surfartikelen kun je ook voor lifestyle bij ons terecht. Wij hebben ongetwijfeld waar jij naar op zoek bent!

SURFSHOP SOAL SURF
Ruim assortiment voor vrijwel ieder budget
Alles geleverd uit eigen voorraad
Shop online
Mooie kortingen voor onze cursisten
Deskundig advies
Test materiaal van al onze merken
Het beste materiaal om te huren
 
 

FAQ

Veel gestelse vragen over Windsurf gevorderde privé voor twee Friesland

In de meeste gevallen kun je al komen kitesurfen als 8 jarige, dit hangt af van je gewicht en concentratie vermogen. 
Zelfs wanneer je 101 jaar oud bent en je met mentaal nog fit genoeg bent kun je ook nog steeds lekker komen kitesurfen bij Soal surf Workum.

Wanneer je fysiek en metaal gezond bent. Jouw gezondheid staat op de eerste plaats heb je een medische afwijking of is er iets wat we moeten weten ? Bel os 085 0045745

De windsurf lessen gaan bijna altijd door, tenzij de windkracht 7 beaufort (hele harde wind) of meer is of Wanneer het Windstil is kan de les helaas niet doorgaan, je kan de les dan gemakkelijk via jou eigen omgeving op een ander moment inplannen.

Wij geven geen geld retour wel kun je dit in shop tegoed omzetten. 

Mocht je vakantie er opzitten en je hebt nog lessen open staan, geen probleem ze blijven nog 12 maanden geldig! dus deze kun je weer inplannen waneer er weer wind is op een moment dat het jou ook goed uit komt. 

Yes dit kan! Geef eerst de begin datum op daarna kun je de vervolg data ook kiezen voor je resterende lessen 🙂 

IKO Certificaat en Opleiding

Wij zijn een IKO gecertificeerde kitesurf school en geven je een IKO certificaat na het afronden van je cursus. Yes, dan kun je vanaf dat moment verantwoord & veilig met voldoende ervaring zelfstandig het water op! Met het IKO certificaat kun je over de wereld materiaal huren, super handig op mee te nemen als je gaat reizen of gaat kitesurfen langs de Nederlandse kust.

Wil je zelf IKO instructeur worden? Volg dan de instructeurs opleiding bij Soal Surf. Tijdens het voor & na jaar kun je bij ons de instructeurs opleiding volgen! Dit is echt een aanrader, je leert veel vaardigheden & kunt daarna zelf les geven, bij ons of bij andere surfscholen.

 

 

windsurf - 6

Vaste locatie op het strand

Altijd verse (h)eerlijke koffie

Gratis Parkeren