Workum | Friesland | Nederland | Europa

Privéles windsurfen

Soalsurf.nl kitesurf, windsurf, wingsurf en foilen

Onze windsurf lessen worden gegeven op het strand van Workum in Friesland. Dit is de perfecte locatie om te gaan windsurfen. Tevens zijn wij de enige windsurfschool met surfshop op het strand van Workum.

De windsurf lessen zijn zowel voor de beginner als gevorderden windsurfer. Er wordt rekening gehouden met de niveauverschillen binnen de groep, heb je al een enige ervaring dan kun je dit voorafgaand van de les door geven aan je instructeur. De groepslessen duren 2 uur per les blok. En zijn helemaal vrij in te delen, boek je lessen in één week, maand of jaar!

Wil je snel leren windsurfen of heb je een specifieke wensen? Dan past de privéles het beste bij jou! Leer alle vaardigheden en kennis van één instructeur die de volledige aandacht voor jouw heeft. Inclusief alles wat je nodig hebt!

prive les windsurfen
groepsles - windsurf - 5

De aller beste keuze Privéles windsurfen

 • Gecertificeerde & gemotiveerde instructeurs

 • Lessen zijn altijd inclusief wetsuit & toebehoren

 • Kleedkamers, buiten douche & lockers

 • Les op één van de mooiste surfspots van Nederland

 • Passie, kennis & ervaring

 • Verantwoord, efficiënt & veilig

 • Aangepast naar jouw wensen & niveau

 • Advies bij aankoop van je eigen materiaal

 • Mooie kortingen voor onze cursisten

 • Test materiaal van al onze merken

 • Het beste materiaal om te huren

 • Voor jong & oud!
 • Wij leren je ook graag wingsurfen & kitesurfen

Beoordelingen van de Privéles windsurfen

Prettige sfeer, heel relaxed en fijne instructie gekregen van Myles. Spullen prima in orde en je gaat goed beschermd het water op. Kortom, ik zou hier zo weer een lesje nemen.
Methorst
Het boeken van een surfles was zo geregeld en bij het aankomen werden we zeer vriendelijk ontvangen. Doeke heeft ons les gegeven en dat ging hartstikke goed, hij is één en al rust en dat is wel heel fijn als je voor het eerst op een plank staat. We konden ook direct daar een wetsuit gebruiken, kaartje zat er nog aan dus hageltje nieuw. Het is een prachtig omgeving om daar op het IJsselmeer te surfen. We hebben er veel plezier aan beleefd 😁
Marcel H
Een reservering online gemaakt om 2 uur te windsurfen (les) Communicatie is duidelijk en een dag van te voren kreeg ik door dat de les door kon gaan. De ontvangst was goed, ik kreeg een pak en kon me prima omkleden. Kluisje voor m’n spullen. De les was duidelijk en leuk! Je kunt overal staan wat het gemakkelijker maakt. Een aanrader om het windsurfen te gaan leren. In de surfshop hangt een relaxte sfeer en kan je heerlijke koffie halen.
Floor M

Opbouw Privéles windsurfen

Stappen les plan Privéles windsurfen Workum | Friesland | Nederland | Europa

Yes, je hebt een les geboekt bij Soal Surf! Super tof dat je voor ons gekozen hebt, wij zorgen ervoor dat jij een fantastische dag gaat beleven!

Zorg dat je 15 minuten voor de aanvang van de les aanwezig bent. Meld je bij één van onze medewerkers in de shop. We zetten je boeking op aanwezig, zo weet de instructeur dat je gearriveerd bent en klaar bent om te starten! 

Je kan je kleding en andere spullen opslaan in een kluisjes, hiervoor moet je wel een (eigen) slotje meenemen. Heb je een eigen wetsuit? neem deze dan gerust mee! Zodra je bent omgekleed in je wetsuit.

We gaan de les starten, om je zo goed mogelijk op weg te helpen wordt je board en je zeil aangewezen door de instructeur

Na het opbouwen starten we met de theorie, we leggen je alle technieken uit die jij tijdens je les nodig hebt!

Yes, je bent klaar om het water op te gaan! Let’s go 

De volgende leuke oefeningen die je gaat leren als je het bovenstaande onder de knie hebt is overstag en gijpen. Wanneer dit nog niet lukt na je eerste les, geen probleem boek nog een aantal lessen. Ben je toe aan een next level les, boek dan een gevorderde les voor windsurfers!

De les is bijna voorbij. Samen met de instructeur wordt je les besproken. Er word feedback gegeven om je verder te helpen tijdens je volgende windsurf les. Nog geen vervolg les geboekt? Doe dit dan samen met je instructeur!

SOAL SURF SCHOOL

Soal Surf is de leukst surfschool van Friesland! Wij zijn de enige surfschool die een vaste vestiging heeft op het prachtige strand van Workum. Wij hebben een groot assortiment aan kitesurf, windsurf, wingsurf, wingfoil & stand up paddels, die gebruikt worden voor onze surfschool en voor verhuur. Er zijn een aantal andere mobiele surfscholen op het strand, zoals Sky-high kitesurf school, Antixsports & Kite mobile. Tevens zijn wij een IKO gecertificeerde kitesurf school en verzorgen ook instructeurs opleidingen voor onze eigen school en voor andere scholen over de hele wereld. 

Wij verzorgen ook instructeurs opleidingen voor onze eigen kitesurf school en andere scholen. Dit doen wij doormiddel van IKO opleidingen. Binnen Soal Surf hebben de IKO examinatoren en trainers al diverse surfers tot kitesurf instructeur opgeleid. De instructeurs zijn hoog opgeleid en hebben voldoende ervaring & kennis om jouw op de beste mogelijk manier te coachen!
groepsles - windsurf - 4

Privéles windsurf pakketten

2 uur

1 Les
79 Wil je snel leren windsurfen of heb je een specifieke wensen? Dan past de privéles het beste bij jou! Leer alle vaardigheden en kennis van één instructeur die de volledige aandacht voor jouw heeft. Inclusief alles wat je nodig hebt!
 •  

6 uur

3 Lessen
210 Wil je direct doorpakken? De instructeur zorgt ervoor dat de drie lessen voldoen aan jullie niveau. Je leert snel en veilig windsurfen!
 •  

10 UUR

5 Lessen
315 Dit is een echte aanrader! Wil je efficiënt & snel leren windsurfen boek dan direct vijf lessen &plan deze in één week, maand of een jaar in. Het echte windsurf gevoel ervaar je pas bij een complete cursus.
 •  
Meest geboekt
windsurf - 6

SHOP IN DE WINKEL ÉN ONLINE

Soal Surf is de Surfshop waar je terecht kunt voor al je kitesurf, windsurf & wingsurf gear. Naast alle surf gear beschikt ons personeel over veel kennis, passie en ervaring om jou richting de allerbeste keuze te helpen. Naast ons ruime aanbod surfartikelen kun je ook voor lifestyle bij ons terecht. Wij hebben ongetwijfeld waar jij naar op zoek bent!

SURFSHOP SOAL SURF
Ruim assortiment voor vrijwel ieder budget
Alles geleverd uit eigen voorraad
Shop online
Mooie kortingen voor onze cursisten
Deskundig advies
Test materiaal van al onze merken
Het beste materiaal om te huren

FAQ

Veel gestelse vragen over Privéles windsurfen Friesland

In de meeste gevallen kun je al komen windsurfen als 8 jarige, dit hangt af van je gewicht en concentratie vermogen. Kies wel voor een privé les wanneer je jonger bent!
Zelfs wanneer je 101 jaar oud bent en je met mentaal nog fit genoeg bent kun je ook nog steeds lekker komen surfen bij Soal surf Workum.

Wanneer je fysiek en metaal gezond bent is kitesurfen makkelijk te leren voor iedereen. Jouw gezondheid staat op de eerste plaats heb je een medische afwijking of is er iets wat we moeten weten ? Bel ons 085 0045745

De windsurf lessen gaan bijna altijd door, tenzij de windkracht 7 beaufort (hele harde wind) of meer is of wanneer het windstil is kan de les helaas niet doorgaan, je kan de les dan gemakkelijk via jou eigen telefoon of laprop op een ander moment inplannen.

We hebben verschillende voordeel pakketten, Kies jij ervoor om een voordeel pakket van meerdere lessen te boeken, en je kan al eerder varen dan de gemiddelde (10-15 uren ) dan geven wij geen geld retour wel kun je dit in shop tegoed omzetten. 

Mocht je vakantie er opzitten en je hebt nog lessen open staan, geen probleem ze blijven nog 12 maanden geldig! dus deze kun je weer inplannen waneer er weer wind is op een moment dat het jou ook goed uit komt. *algemene voorwaarden

Yes dit kan! Geef eerst de begin datum op daarna kun je de vervolg data ook kiezen voor je resterende lessen 🙂 

Vaste locatie op het strand

Altijd verse (h)eerlijke koffie

Gratis Parkeren