Workum | Friesland | Nederland | Europa

Trick clinic privé voor twee

Soalsurf.nl kitesurf, windsurf, wingsurf en foilen

Verbeter je skills en boek een gevorderde kitesurf les of een kitesurf trick clinic. Leer in drie uur tijd een nieuwe trick zoals een frontroll of probeer een backroll! Ben je net begonnen met kitesurfen en je wil graag de eerste sprongen maken? Dat kan, de Soal Surf gevorderde kitesurf lessen zijn er voor iedereen van beginner tot intermediate en zelfs voor pro kiters. Wij leren je graag nieuwe skills! 

Er zijn verschillende technieken en vaardigheden binnen de kitesurf scene, denk aan freestyle, old school & big air. Leer bijvoorbeeld: transisions, back en front rolls, one footers, board offs, handelpasses en kiteloops. Wil je een andere discipline leren? Dat kan wij leren je ook graag foilen & strapless varen.

Kies voor level 1 (vervolg les) wanneer je al je lessen hebt afgerond en klaar bent om de volgende sprong te maken!

Kies voor level 2 (trick clinic) wanneer je klaar bent met je lessen en alle vervolg technieken van level 1 onder controle hebt. 

Fotografie – Claus Dijk & Jan Lasooij 

De aller beste keuze Trick clinic privé voor twee

  • IKO gecertificeerde & gemotiveerde instructeurs
  • Met eigen materiaal of keuze uit materiaal van de surfschool
  • Les op één van de mooiste surfspots van Nederland
  • Enorm veel passie, kennis & ervaring
  • Perfect voor ieder niveau!
  • We geven je een te gekke korting in de surfshop
  • Je kan bij ons het allernieuwste materiaal huren & testen
  • Het juiste advies bij aankoop van eigen materiaal 

Beoordelingen van de Trick clinic privé voor twee

Na het afronden van mijn lessen wou ik het direct goed doorpakken, de vervolg les level 1 is hier echt perfect voor. Dankzij de ervaren instructeur sta ik nu zelfverzekerd op het water
Willem van Oorschot
Ik heb echt een leuke vervolg les gehad, dit is mij erg goed bevallen en ik adviseer iedereen om een vervolg les te boeken bij Soal Surf
Marcel Hoekstra
Ik heb al enige jaren ervaring met kitesurfen alleen door omstandigheden heb ik er een soort van angst voor gekregen.. ik heb een vervolg les geboekt om te kijken of dit mijn angst zou overwinnen. Dit is gelukt! Nu vaar ik weer zelfverzekerd
Tineke Veer

Opbouw Trick clinic privé voor twee

Stappen les plan Trick clinic privé voor twee Workum | Friesland | Nederland | Europa

We heten je van harte welkom bij Soalsurf!

15 minuten voor de aanvang van de les aanwezig zijn. Meld je bij één van onze medewerkers.
Zij zetten ze op aanwezig en laten je kennis maken met de instructeur die jou een toffe dag gaat bezorgen!

Je kan je kleding en spullen opslaan in een kluisjes, hiervoor moet je wel een slotje meenemen. De pakken, trapezes en crashvesten worden ieder seizoen vervangen en daarnaast gereinigd. Zelf mag je je eigen surfkleding meenemen indien je dit hebt.
Eenmaal omgekleed in surfpak, trapeze, crashvest en helm ben je klaar om te beginnen met je kitesurfles.

 Samen met de instructeur doe je een beach check, aan de hand van de wind bepalen jullie samen welk materiaal jullie gaan gebruiken

Samen met je instructeur bespreek je de les, wat wil je leren en hoe gaan jullie dit aanpakken

Wanneer jullie er samen uit zijn gekomen hoe de les eruit gaat zien gaan jullie samen het water op. De les zal in ieder geval voldoen aan jou wensen en niveau. Bespreek dit met je instructeur!

De les is bijna voorbij. Samen met de instructeur wordt je les besproken. Er word feedback gegeven om je verder te leren kitesurfen en een voorbereiding op de volgende les.

SOAL SURF SCHOOL

Wij zijn de enige surfschool die een vaste vestiging heeft op het prachtige strand van Workum. Er zijn een aantal andere mobiele surfscholen op het strand, zoals Sky-high kitesurf school, Antixsports & Kitemobile. Wij zijn een IKO gecertificeerde kitesurf school en verzorgen ook instructeurs opleidingen voor onze eigen school en voor andere scholen over de hele wereld.
Naast dat wij een IKO gecertificeerde school zijn, verzorgen wij ook instructeurs opleidingen voor onze kitesurf school en andere scholen over de hele wereld. Onze eigen examinatoren en trainers hebben al diverse surfers tot kitesurf instructeur opgeleid. Hierdoor is ons instructeurs team kwalitatief hoog & ervaren.

 

 

SHOP IN DE WINKEL ÉN ONLINE

Soal Surf is de Surfshop waar je terecht kunt voor al je kitesurf, windsurf & wingsurf gear. Naast alle surf gear beschikt ons personeel over veel kennis, passie en ervaring om jou richting de allerbeste keuze te helpen. Naast ons ruime aanbod surfartikelen kun je ook voor lifestyle bij ons terecht. Wij hebben ongetwijfeld waar jij naar op zoek bent!

SURFSHOP SOAL SURF
Ruim assortiment voor vrijwel ieder budget
Alles geleverd uit eigen voorraad
Shop online
Mooie kortingen voor onze cursisten
Deskundig advies
Test materiaal van al onze merken
Het beste materiaal om te huren
 

FAQ

Veel gestelse vragen over Trick clinic privé voor twee Friesland

In de meeste gevallen kun je al komen kitesurfen als 12 jarige, dit hangt af van je gewicht en concentratie vermogen. 
Zelfs wanneer je 101 jaar oud bent en je met mentaal nog fit genoeg bent kun je ook nog steeds lekker komen kitesurfen bij Soal surf Workum.

Wanneer je fysiek en metaal gezond bent is kitesurfen makkelijk te leren voor iedereen. Jouw gezondheid staat op de eerste plaats heb je een medische afwijking of is er iets wat we moeten weten ? Bel os 085 0045745

De kitesurf lessen gaan bijna altijd door, tenzij de windkracht 7 beaufort (hele harde wind) of meer is of Wanneer het Windstil is kan de les helaas niet doorgaan, je kan de les dan gemakkelijk via jou eigen omgeving op een ander moment inplannen.

Wij geven geen geld retour wel kun je dit in shop tegoed omzetten. 

Mocht je vakantie er opzitten en je hebt nog lessen open staan, geen probleem ze blijven nog 12 maanden geldig! dus deze kun je weer inplannen waneer er weer wind is op een moment dat het jou ook goed uit komt. 

Yes dit kan! Geef eerst de begin datum op daarna kun je de vervolg data ook kiezen voor je resterende lessen 🙂 

IKO Certificaat en Opleiding

Wij zijn een IKO gecertificeerde kitesurf school en geven je een IKO certificaat na het afronden van je cursus. Yes, dan kun je vanaf dat moment verantwoord & veilig met voldoende ervaring zelfstandig het water op! Met het IKO certificaat kun je over de wereld materiaal huren, super handig op mee te nemen als je gaat reizen of gaat kitesurfen langs de Nederlandse kust.

Wil je zelf IKO instructeur worden? Volg dan de instructeurs opleiding bij Soal Surf. Tijdens het voor & na jaar kun je bij ons de instructeurs opleiding volgen! Dit is echt een aanrader, je leert veel vaardigheden & kunt daarna zelf les geven, bij ons of bij andere surfscholen.

 

 

Vaste locatie op het strand

Altijd verse (h)eerlijke koffie

Gratis Parkeren