Wingen – stand up paddle – windsurfen – Golf surfen 

Wij hebben een breed assortiment in alle watersporten die surf gerealiseerd zijn! Daar naast doen wij zelf ook aan alle sporten en kunnen je dus goed en eerlijk advies geven! 
Staat jou gewenste product of merk er niet tussen stuur ons eens een offerte aanvraag het meeste kunnen we gewoon bestellen! 

Hier onder vind u alle verschillende categorieën of gebruik ons menu om direct naar juiste artikel te gaan! 

Wingen 

Wingen is het direct in je handen houden van een kite/wing en daar mee heen en weer varen op water, ijs, de weg. Je kan dit gebruiken natuurlijk met een windboard maar ook met een skateboard, landboard of schaatsen. 
De ultime kick is natuurlijk op een windboard met een foil er over zo kun je met weinig wind al heel hard gaan!

Wingen geeft de ultieme vrijheid omdat je de wing direct in je handen houd is het veel directer dan bijvoorbeeld foil kitesurfen. Je kan de wing alle kanten op gooien waardoor het ook nog vrijer en speelser is dan foil windsurfen! 

 

Stand up paddle 

Dit het staand op een soort van surfboard en je voortbewegen met een paddel. Je hebt ook stand up paddel boards waar je mee kan windsurfen deze kun je dus voor beide sporten gebruiken! 

Suppen lijkt wel een beetje op kanoën echter is het nog iets intensiever omdat je staat waardoor je buikspieren en been spieren ook optimaal getraind worden. 

Sup boards zijn leuk voor kinderen om op te spelen of perfect om leuke tourtjes mee te maken. Afhankelijk van de gebruiksdoeleinden zijn er verschillende sup boards te krijgen. 

 

 Windsurfen

Wie kent het niet heerlijk met je board en zeil over het water heen stuiteren. Wij zijn van oorsprong een windsurf bedrijf verkopen de meeste merken en type board! Daar naast hebben we een uitgebreide windsurf verhuur en school op het strand van Workum. Je bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat betreft windsurfen.

 

Golf Surfen

Lekker golfjes pakken aan de kust! Wij hebben een select aantal golfsurf artikelen van pakken tot aan boards! Alleen de hoogste kwaliteit!