Wing surf lessen

Kom samen met een vriend of kennis lekker wingen! Je krijgt zo veel aandacht en hulp van de instructeur en kan ook al je wensen bij de instructeur neer leggen. Binnen een half uur ben je al lekker heen en weer aan het wingen. 

Boek nu!
singles groepsles Soalsurf windsurfen Friesland

Of je nu alleen komt of in een groep, je kan altijd mee doen aan een groepsles. Met een groepje van maximaal 6 deelnemers ga je het water op. Iedereen krijgt zijn eigen wing en board. Alle lessen duren 2 uur. 

Boek nu!
Wingles wing surfen prive les

Ben je al wat verder of vind je het fijn om 1 op 1 begeleiding te krijgen? Boek dan een privéles. Samen met je instructeur ga je verder met waar je bent gebleven je kan met al je vragen bij de wing instructeur terecht. 

Boek nu!

Wingsurfen / wingfoilen

Wingsurfen / wingfoilen is een snel groeiende nieuwe watersport! Het is ontstaan uit verschillende watersporten / discipline’s waaronder kite, surf en windurfen met het oog op folien. Wingfoilen is zweven boven het water en geeft een extreem vrij gevoel. Daarnaast geeft het een echte kick want je kan super snel gaan en zelfs springen en trucjes doen.  Het geeft een vrijer gevoel dan andere watersporten zoals windsurf foilen en/of kitesurf foilen. Dit komt doordat de wing erg klein is en je de wing direct in handen hebt. Hierdoor reageert alles heel direct. Doordat je niet aan de wing vast zit heb je heel veel bewegingsvrijheid. Wingfoilen is een redelijk moeilijke sport en hierbij helpt het erg dat je al goed kan windsurfen of kitesurfen. Indien je dit nog niet kan kun je het nog steeds goed leren maar zal het traject iets langer duren.

Een groot voordeel van wing surfen / foilen is dat het op alle plekken toegestaan is, je weinig wind nodig hebt. Dus op alle Friese meren is het zeer toegankelijk voor het wingsurfen!

Wing-surfen is op een sup-board of windsurf-board met een wing heen en weer surfen.

Wing-foilen is op een speciaal wing foilboard heen en weer vliegen over het water, waarbij je door de Foil uit het water getild wordt en als ware zweeft over het water.

 

wing huren surfen rental wing

Heeft u vragen over windsurfen of onze wing lessen bel ons dan gerust! We raden wel altijd aan om online zelf te boeken, maar we staan natuurlijk altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden! Hopelijk zien we jou straks voorbij Wingen!