Workum | Friesland | Nederland | Europa

wing lessen privé voor twee

Soalsurf.nl kitesurf, windsurf, wingsurf en foilen

Kom samen met een vriend of kennis lekker wingen! Je krijgt veel aandacht en hulp van de instructeur die er voor zorgt dat je alle technieken snel leert. Wellicht ben je al binnen een uur lekker aan het heen en weer wingen!

Of je nu alleen komt of met z’n tweeën, je kan altijd mee doen aan een groepsles. Met een groepje van maximaal vier cursisten ga je het water op. Iedereen krijgt zijn eigen wing en board. De les duurt twee uur.

Ben je al wat verder of vind je het fijn om één op één begeleiding te krijgen? Boek dan een privéles. Samen met je instructeur ga je verder met waar je bent gebleven. Je kan met al je vragen terecht bij de wing instructeur. Kies je voor een pakket? Dan ben je helemaal vrij om je lessen in één week, maand of jaar te plannen!

wingsurf prive voor twee - 2
wingsurf prive voor twee - 3

De aller beste keuze wing lessen privé voor twee

 • Gecertificeerde & gemotiveerde instructeurs

 • Lessen zijn altijd inclusief wetsuit & toebehoren

 • Kleedkamers, buiten douche & lockers

 • Les op één van de mooiste surfspots van Nederland

 • Passie, kennis & ervaring

 • Verantwoord, efficiënt & veilig

 • Aangepast naar jouw wensen & niveau

 • Advies bij aankoop van je eigen materiaal

 • Mooie kortingen voor onze cursisten

 • Test materiaal van al onze merken

 • Het beste materiaal om te huren

 • Voor jong & oud!
 • Wij leren je ook graag windsurfen & kitesurfen

Beoordelingen van de wing lessen privé voor twee

Afgelopen week voor het eerst Wingles genomen! Wat super gaaf he! Goede instructies gehad en ruime keuze uit materiaal. Eerst zijn we lekker op een speciaal wing surfboard heen en weer geknald daar na mochten we het nog even op de Foil proberen maar daar voor komen we nog eens een paar lesjes halen!
Lars Muller
Prima les met goede tips van hetgeen dat mij weer een stapje verder heeft gebracht. Kundige instructeur die voor een relaxte sfeer zorgt en je in de juiste leermodus weet te zetten.
Peter d
Een leuke les, van goede en enthousiaste instructeurs! Ze leggen alles rustig uit en zijn er in het water constant bij. Vooral de sfeer (relaxed, vriendelijk) was erg tof.
Hilde

Opbouw wing lessen privé voor twee

Stappen les plan wing lessen privé voor twee Workum | Friesland | Nederland | Europa

Yes, je hebt een les geboekt bij Soal Surf! Super tof dat je voor ons gekozen hebt, wij zorgen ervoor dat jij een fantastische dag gaat beleven!

Zorg dat je 15 minuten voor de aanvang van de les aanwezig bent. Meld je bij één van onze medewerkers in de shop. We zetten je boeking op aanwezig, zo weet de instructeur dat je gearriveerd bent en klaar bent om te starten! 

Je kan je kleding en andere spullen opslaan in een kluisjes, hiervoor moet je wel een (eigen) slotje meenemen. Heb je een eigen wetsuit? neem deze dan gerust mee! Zodra je bent omgekleed in je wetsuit.

Je krijgt instructie hoe je het materiaal opbouwt en welke technieken je gebruikt om te starten

Je start in het water met je board en de wing, zoek de balance, start op je knieën en probeer te staan.

Yes, je bent klaar om het water op te gaan! Let’s go 

Een goede balans, controle over het sturen en richting die je opvaart
Je weet nu hoe je een goede balans behoudt op het board, dan start je met de juiste koers wingen

Je hebt de juiste balans en controle, nu vaar je zelfstandig heen en weer 

Wanneer je de smaak goed te pakken hebt ben je er klaar voor om bochtjes te varen, downwind & upwind. 

Samen met de instructeur wordt je les besproken. Er word feedback gegeven om je verder te helpen tijdens je volgende windsurf les. Nog geen vervolg les geboekt? Doe dit dan samen met je instructeur!

SOAL SURF SCHOOL

Soal Surf is de leukst surfschool van Friesland! Wij zijn de enige surfschool die een vaste vestiging heeft op het prachtige strand van Workum. Wij hebben een groot assortiment aan kitesurf, windsurf, wingsurf, wingfoil & stand up paddels, die gebruikt worden voor onze surfschool en voor verhuur. Er zijn een aantal andere mobiele surfscholen op het strand, zoals Sky-high kitesurf school, Antixsports & Kite mobile. Tevens zijn wij een IKO gecertificeerde kitesurf school en verzorgen ook instructeurs opleidingen voor onze eigen school en voor andere scholen over de hele wereld. 

Wij verzorgen ook instructeurs opleidingen voor onze eigen kitesurf school en andere scholen. Dit doen wij doormiddel van IKO opleidingen. Binnen Soal Surf hebben de IKO examinatoren en trainers al diverse surfers tot kitesurf instructeur opgeleid. De instructeurs zijn hoog opgeleid en hebben voldoende ervaring & kennis om jouw op de beste mogelijk manier te coachen!
wing les prive - 4

Wingsurf les privé voor twee pakketten

2 uur

1 Les
79 Samen met de instructeur start je de les. Je krijgt twee uur intensief les. Je leert efficiënt & snel wingsurfen. Het zou zo maar kunnen dat je de smaak na 1 les goed hebt te pakken hebt en meer lessen willen volgen!
 •  

6 uur

3 Lessen
225 Wil je direct doorpakken? De instructeur zorgt ervoor dat de drie lessen voldoen aan jullie niveau. Je leert snel, en gaat samen de technieken van het wingsurfen doorlopen.
 •  

10 UUR

5 Lessen
360 Dit is een echte aanrader! Wil je efficiënt & snel leren wingsurfen boek dan direct vijf lessen & plan deze in één week, maand of een jaar in. Het echte wingsurf gevoel ervaar je pas bij een complete cursus.
 •  
Meest geboekt
wingsurf les - 5

SHOP IN DE WINKEL ÉN ONLINE

Soal Surf is de Surfshop waar je terecht kunt voor al je kitesurf, windsurf & wingsurf gear. Naast alle surf gear beschikt ons personeel over veel kennis, passie en ervaring om jou richting de allerbeste keuze te helpen. Naast ons ruime aanbod surfartikelen kun je ook voor lifestyle bij ons terecht. Wij hebben ongetwijfeld waar jij naar op zoek bent!

SURFSHOP SOAL SURF
Ruim assortiment voor vrijwel ieder budget
Alles geleverd uit eigen voorraad
Shop online
Mooie kortingen voor onze cursisten
Deskundig advies
Test materiaal van al onze merken
Het beste materiaal om te huren

FAQ

Veel gestelse vragen over wing lessen privé voor twee Friesland

In de meeste gevallen kun je al komen wingsurfen als 12 jarige, dit hangt af van je gewicht en concentratie vermogen.Wil je leren windsurfen en ben je jonger dan 12 jaar, boek dan een privé les. Zelfs wanneer je 101 jaar oud bent en je met mentaal nog fit genoeg bent kun je ook nog steeds lekker komen surfen bij Soal surf Workum.

Wanneer je fysiek en metaal gezond bent is wingsurfen makkelijk te leren voor iedereen. Jouw gezondheid staat op de eerste plaats heb je een medische afwijking of is er iets wat we moeten weten ? Bel ons 085 0045745

De wingsurf lessen gaan bijna altijd door, tenzij de windkracht 7 beaufort (hele harde wind) of meer is of wanneer het windstil is kan de les helaas niet doorgaan, je kan de les dan gemakkelijk via jou eigen telefoon of laptop op een ander moment inplannen.

We hebben verschillende voordeel pakketten, Kies jij ervoor om een voordeel pakket van meerdere lessen te boeken, en je kan al eerder varen dan de gemiddelde (10-15 uren ) dan geven wij geen geld retour wel kun je dit in shop tegoed omzetten. 

Mocht je vakantie er opzitten en je hebt nog lessen open staan, geen probleem ze blijven nog 12 maanden geldig! dus deze kun je weer inplannen waneer er weer wind is op een moment dat het jou ook goed uit komt. *algemene voorwaarden

Yes dit kan! Geef eerst de begin datum op daarna kun je de vervolg data ook kiezen voor je resterende lessen 🙂 

Vaste locatie op het strand

Altijd verse (h)eerlijke koffie

Gratis Parkeren