Voorjaarskorting!
-30%

Boek nu een les in Maart, April of Mei en ontvang 30% korting

Boek nu je les!

30% voorjaarskorting

Boek nu jou windsurfles in Maart, April of mei en ontvang 30% korting. Let wel op dat wanneer het Juni is geworden en je wil je lessen nog steeds gebruiken dat het geen enkel probleem is alleen dan wordt de 30% korting weer ingevorderd en dient u het normale bedrag te betalen.

Dit geld op alle verschillende les typen, en het pakket bestaat altijd uit 3 lessen!

Heeft u vragen over de lessen neem dan gerust contact met ons op.  

 Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina van onze windsurflessen.

Voorjaarsdeal! 

 • 3 windsurflessen
 • Inclusief materiaal
 • Alle prijzen zijn altijd inclusief alles zoals surfpak, koffie, kluisjes.
 • Les type naar keuze (privé , due les of groepsles)
 • Corona Proof! 
Boek nu je les!

Enige surfcenter!
(Op het strand Friese kust)

 • Omkleedruimte
 • Gratis koffie, thee etc.
 • Gratis gebruik van kluisjes
 • Koud water afspoel mogelijkheid
 • 7 dagen in de week op locatie aanwezig

Windsurfles op locatie

Ideale plaats om het windsurfen goed onder de knie te krijgen. Kniediep water tot aan de zandbank

 • Ondiep water
 • Vlak water
 • Groot strand

Veiligheid

Wij zijn de enige school die uitsluitend met IKO gecertificeerde level 1+ instructeurs werken.

Altijd met helm en crashvest! Al ons personeel is EHBO’er.

Gratis Huren TWV €280,-!

Bij elke 2 uur die je bij ons lest, ontvangt u 1 uur gratis huren! Van het duurste materiaal!
Het huren mag aanvangen nadat je bij ons de lessen hebt afgerond en de pas hebt behaald.

Soalsurf.nl

Wij zijn de enige windsurfschool met een mooi surfcenter midden op het strand van Workum. Er zijn een aantal andere kleine scholen die met een busje op de parkeerplek staan. Wij zijn als enige een IKO gecertificeerde school. (Vergelijk hier alle scholen link)

Naast dat wij een IKO gecertificeerde school zijn, verzorgen wij ook instructeursopleidingen voor onze kiteschool en andere scholen over de hele wereld. Onze eigen examinatoren en trainers hebben al diverse mensen tot kitesurfinstructeur opgeleid. Hierdoor zul je nergens anders een beter team aan instructeurs vinden dan bij Soalsurf.

Voorwaarden windsurf proefles:

 • Minimaal 12 jaar oud.
 • Geen rug of nekklachten.
 • Verder in gezonde toestand zijn.
 • De proefles gaat bijna altijd door

De Proefles windsurfen gaat bijna altijd door tenzij de windkracht 7 beaufort of meer is, of windstil. Afhankelijk van de windsterkte kan de proefles enigszins variëren.

Extra’s

Onze passie voor het windsurfen en vooral lesgeven heeft ons verder gebracht dan alle andere scholen en centers. Hieronder vind je vele extra’s die wij jou bieden tijdens en naast de lessen:

Gratis sparen voor huurtegoed!

Er komt natuurlijk een tijd dat je klaar bent met lessen. Eigen materiaal, zelfs met onze 20% korting, is nog steeds vrij prijzig. Daarom krijg je gratis huurtegoed bij lessen.

Voor elke 2 uur die je bij ons lest, krijg je 1 uur huurtegoed gratis voor het huren van het beste materiaal. Gemiddeld heeft iemand 12-15 uur les nodig, ook afhankelijk van de keuze van uw lessen (groeps- of privéles).

Nadat je 12 uur bij ons hebt gelest, kun je dus al voor zes uur gratis windsurfspullen huren. Dit is een mooie kans om verschillende merken te testen voordat je wat aanschaft.

Gratis toegang tot ons Youtube trainingspakket

Hier plaatsen wij wekelijks nieuwe video’s die je helpen bij het windsurfen. Ook gebruiken wij deze video’s ter ondersteuning van onze lessen.

Zo hebben we bij elk lessenblok een reeks video’s die jij vooraf of naderhand nog eens rustig kunt bekijken. Zo leer jij nog sneller windsurfen!

Keuze van materiaal na uw windsurflessen

Het is natuurlijk een nieuwe wereld waar je instapt. Daarom helpen wij je graag met het uitzoeken van nieuw materiaal. Koop je bij ons materiaal? Dat stellen wij zeer op prijs! Je krijgt altijd 20% korting op elk product dat je koopt

Van surfschoenen tot een complete set. Ook bij de zoektocht naar een tweedehandse set (bijvoorbeeld op marktplaats) helpen wij je graag op weg!

Het materiaal waarmee wordt lesgegeven

Wij vervangen ons materiaal elk half jaar waardoor je bijna altijd met een zo goed als nieuwe kite lest. Hierdoor leer je veel sneller.

We maken gebruik van de beste merken zoals Cabrinha, Airush en Naish. Voor elke type wind hebben we aparte kites voor een optimale efficiëntie. Nergens vind je zo’n uitgebreid assortiment les kites als bij ons.

Surfpakken

We zijn de enigste surfschool met surfcenter. Dat betekent dat we extra aandacht kunnen besteden aan de surfpakken, in tegenstelling tot veel andere scholen. Hygiëne staat bij ons voorop!

Zo worden de surfpakken na elke les uitgespoeld en op het einde van de dag grondig gereinigd. De surfpakken worden ieder jaar vervangen. Je hoeft je dus nooit ongemakkelijk in onze surfpakken te voelen.

windsurfles op het strand van Workum

De windsurflessen worden voornamelijk op het strand van Workum in Friesland gegeven. Dit is de perfecte plek voor windsurf lessen.

Het water is redelijk ondiep waardoor je overal kunt staan. Het strand is groot en bied ruimte voor je vrienden en familie om daar lekker te vertoeven terwijl jij les hebt.

Wij zijn de enige windsurfschool met een surfcenter en shop op het strand van Workum.  Zijn wij volgeboekt en hebben we geen plek voor je, dan raden wij aan om surflessen te nemen bij Skyhigh-kitesurfschool.