Contact surfcenter workum

*Beginners sets!*

Sets for advanced riders *the very best material only*

Alle verhuur windsurf sets komen exclusief surfpak en trapeze. Die kunt u los huren druk rechts op de knop voor een overzicht.
Het huren van materiaal is ten aller tijden op eigen risico, zowel voor u zelf als voor het materiaal. Wanneer u met kapot materiaal terug komt dient u de reparatie kosten te betalen. Wanneer u het gehele product kwijt bent dient u de verkoop prijs af te rekenen – de huur prijs.

Windsurf verhuur Friesland 

Soalsurf.nl is een van de grootste windsurf verhuur centers in Friesland. We hebben afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het mooiste en nieuwste materiaal. 

Op het mooie strand van Workum kunt u bij ons zowel beginners windsurfset huren of gevorderde set. Op het strand van Workum is het wel redelijk ondiep, echter wij hebben allemaal speciale ondiep water vinnen waardoor de hinder minimaal wordt. 

 

Wilt u ook een windsurf set huren in friesland dan bent u bij ons aan het juiste adres! We garanderen de beste service, we zijn 7 dagen per week 10 uur per dag geopend. En de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. 

 

 

Reserveren:

U kunt verhuur materiaal niet bij ons reserveren, op uitzondering na (vooraf betaling).
We hebben eigenlijk altijd voldoende materiaal beschikbaar, tog een specifieke windsurf set willen huren of niet voor niks willen komen naar ons verhuur center in Workum? Bel ons even en vraag naar de beschikbaarheid!

Of reserver via Email. en dan sturen wij uw een directe betaal link.