Contact kite center workum

*Beste materiaal voor de beste prijs* (TIP)

Beginners set *Special deal*

Losse onderdelen

Alle verhuur kitesets komen exclusief surfpak en trapeze. Die kunt u los huren druk rechts op de knop voor een overzicht. 
Het huren van materiaal is ten aller tijden op eigen risico, zowel voor u zelf als voor het materiaal. Wanneer u met kapot materiaal terug komt dient u de reparatie kosten te betalen. Wanneer u het gehele product kwijt bent dient u de verkoop prijs af te rekenen – de huur prijs. 

 

Kitesurf rental Workum Friesland

Soalsurf.nl is het grootste verhuurcentrum van Workum, Friesland. De prijzen zijn geweldig en de deals zijn nog beter!
Voor slechts 40 euro kun je al een vlieger voor 24 uur huren. We hebben de beste uitrusting en de meeste uitrusting. Is er toch niet meer die goede maat van vlieger? We nemen gewoon een nieuwe vlieger van de muur.

Kitesurf rental gear

We werken alleen met de beste merken en de beste vliegers. Wanneer je de normale set * Pro set * huurt dan heb je altijd het nieuwste model.

Cabrinha 
Ons belangrijkste merk is Cabrinha. We houden echt van de vliegers en boards van Cabrinha omdat ze heel vriendelijk in gebruik zijn. Cabrinha Switchblade bijvorbeeld is de meest verkochte vlieger ooit. Ben je een beginner of intermediate, dan raden we Cabrinha aan! Als je een Cabrinha-vlieger huurt, krijg je 20% korting op de nieuwste modellen als je er een koopt.

Cabrinha Switchblade verhuur kite
We hebben de meeste voorraad met de Cabrinha Switchblade. Dit is een 5 strut high-end free ride kite. Met een echt goed low is de Switchblade ook de vlieger met de meeste hangtime. En nog steeds snel genoeg om loops te doen. De vlieger heeft zoveel lift, zelfs wanneer je neerstort en ondersteboven bent, heb je nog steeds een vrij zachte landing. Dus als je je eerste sprongen aan het leren bent, de frontroll hoewel als backroll, is dit de vlieger die het gemakkelijk maakt.

Cabrinha FX verhuur kite
Deze vlieger heeft meer wind nodig om goed te kunnen werken, eenmaal ingeschakeld heb je een geweldige snelle vlieger, die goed werkt voor losgeknipte freestyle en enkele mega loops. Dus, als je van een speelse snelle vlieger houdt, is dit de beste keuze!

Cabrinha Moto *NEW* verhuur kite
De Cabrinha moto is een snelle vlieger en gemaakt voor alles. Het low end en de hangtimes zijn beter dan van de FX, maar de vlieger is sneller dan een Switchblade.

Naish verhuur kites
Naast Cabrinha hebben we een uitgebreid pakket van Naish verhuur kites. Naish is een merk opgericht door Robby Naish. En is een echt A merk. Naish heeft naar onze mening een wat specifiekere vaar eigenschappen. You love it are you hate it. Lees onderstaand meer welke kite wat voor vaar eigenschappen heeft. 

Naish Pivot verhuur kite
De pivot is ‘DE’ keus van kevin langere. Een kite met enorme lift en crazy sprongen, echter is het niet altijd zo makkelijk als het lijkt. De afzet en het insturen komt bij de Pivot wel een stuk nauwkeuriger dan bijvoorbeeld een switchblade. Eenmaal het juiste gevoel en timing en dan spring jij de sterren van de hemel! Daar naast is de kite lekker snel en ook prima mee te loope en alle andere inhaakte tricks. Voor uithaken is deze kite niet geschikt.

Naish Boxer
De Naish Boxer is een singel strut kite, deze hebben wij in Workum in de verhuur vanwege zijn super low end capaciteit. Daarom hebben we ook de grotere maten van af 14M2 in de Boxer. Waait het net niet hard genoeg voor je eigen 12M huur de boxer en vaar full speed weg!

 

Verhuur kite center / shop Workum – Friesland (Kite set huren)

Kitesurf materiaal huren voordelen:

Soal surf is de beste plek om een kitesurf set te huren. Direct aan het strand van Workum kunt u snel kite sets wisselen. Tevens kun u bij ons omkleden en gratis gebruik maken van onze kleding kluisjes. 

 

Kitesurf materiaal huren waarom bij ons:

Kite materiaal huur je daarom voordelig bij soal surf. Niet alleen 5 verschillende merken maar ook nog eens tientallen kites per merk. Hierdoor heeft u altijd een kite die bij u past. Ons personeel helpt u bij het uitzoeken van het kite materiaal dat bij u past. En dat ook nog als voordeligste van Friesland! 

Reserveren:

U kunt verhuur materiaal niet bij ons reserveren, op uitzondering na (vooraf betaling). 
We hebben eigenlijk altijd voldoende materiaal beschikbaar, tog een specifieke kite willen vliegen of niet voor niks willen komen naar ons verhuur center in Workum? Bel ons even en vraag naar de beschikbaarheid! 

Lieuwe Len10 kiteboard Soal Surf Kitemana