Prolimit

Prolimit is een Nederlands kitesurf en windsurf surfpakken merk dat gevestigd zit in Naarden. Prolimit bestaat al zo lang kitesurfen en windsurfen hot is!

Prolimit blinkt vooral uit in de prijs-kwaliteit verhouding, vooral afgelopen jaren heeft Prolimit een van de hoogste kwaliteitspakken specifiek voor het kitesurfen en windsurfen.
Daarnaast koop je voor hetzelfde geld bij Prolimit vaak een categorie beter voor hetzelfde geld. Omdat ze minder geld in marketingbudget steken. Dit is natuurlijk direct voordeel van ons.

Ook hebben we de minste en bijna geen garantie gevallen afgelopen 2 jaar van Prolimit.

Elk pakken merk heeft vaak verschillende series die voor verschillende materialen kwaliteit en warmtes staan.
We beschrijven niet elk productlijn maar wel de belangrijksten.

Prolimit heeft in de pakken de onderstaande lijnen, de naam van de lijn zegt wat over de kwaliteit en keuze van materialen gebruikt. Dit komt in alle pakken terug dus van winter pak tot aan de shorty’s. Aan de euro tekens kunt u zien of de lijn duur of goedkoop is.

Direct aan de naam hebben we een aanbeveling voor wie dit pak en type interessant is en aan welke doelgroep we dit het meeste verkopen.

De Prolimit Vapor series €€€
Voor de gene die het altijd warm wil hebben, de hele winter door wil surfen.

De Vapor is simpel weg het aller warmste pak van prolimit maar ook steekt die boven de meeste andere merken uit. Des ondanks dat het pak heel warm is wordt er gebruik gemaakt van 3d stretch waardoor het pak super soepel en aangenaam zit.

De Prolimit Mercury surfpakken series €€
Het meest verkochte super warme wetsuit dat we hebben!
De mercury is van een ander soort neopreen en stof gemaakt waardoor het enorm aangenaam aanvoelt net als een joggingspak. Doordat het zo aangenaam zit kun je gemakkelijk een mm dikker nemen waardoor je het makkelijker warm houdt. Maar niet inlevert op bewegingsvrijheid. Daarom is de 6/4 ons meest verkochte maat in Nederland.

De Prolimit PF-1 FZ Natureprene surfpakken series €€
Voor de natuur lieverhebber en de gene met neopreen allergie.
Wanneer je neopreen allergie heb is de Natureprene een veel vriendelijker pak voor je lichaam en de natuur. Je betaald hierdoor wel iets extra ten opzigten van een normaal pak.

De Prolimit Predator surfpakken series €€
Beste prijs kwaliteit verhouden.
Voor een hele leuke prijs koop je een heel warm en heel goed pak.
Dit pak is vergelijkbaar met een Mystic majestic of legend alleen dan veel goedkoper.

De Prolimit Fusion surfpakken series €
De Fusion is het instap model voor de mooi weer kiter en windsurfer!
De Prolimit Fusion is een gemiddel pak wel warm maar niks speciaal. Voor de gene die 20x per jaar surft is dit een prima pak. Wanneer je echt veel op het water bent raden we echt wat beters aan.

De Prolimit Raider surfpakken series €
De Raider is het goedkoopste pak van prolimit, en is echt voor de vakanties.
Ben ja af en toe op het water te vinden met de mooiere dagen dan is dit het pak voor jou!