1030x300-green-friday-page

 

SOAL SURF GREEN FRIDAY 🌿💚

Geluk zit na ons idee niet altijd in de korting die je krijgt, maar in iets goeds doen voor de natuur of iets terug geven waar we uiteindelijk samen profijt van hebben!
Vanaf nu pakken we het anders aan!  Wij doen niet mee aan BLACK FIRDAY maar nemen jullie graag mee in onze duurzame en verantwoorde initiatieven!

CO2 neutraal tool 🌿💚
Vanaf nu kun je bij ons klimaatverandering bestrijden door de uitstoot van de productie van je aankoop te neutraliseren. Wij zetten ons in voor een klimaatvriendelijke bezorging; alle uitstoot wordt geneutraliseerd door middel van CO2-compensatieproject.
Wanneer je gaat afrekenen krijg je de keuze om je bestelling te neutraliseren, op deze manier draag je jouw steentje bij

Green discount 🌿💚
Tijdens de Green Friday zul je bij ons geen extra korting ontvangen. De huidige kortingen blijven dus lopen op bijvoorbeeld tweedehands kites, twin tip board, stand up paddle boards, strapless boards, kleding, wetsuits, harnassen, windsurf & wingsurf artikelen!  Geen fake Friday dus!

Actueel weerstation 🌿💚
We volgen het weer op de voet, alle windvoorspelling applicaties staan inmiddels wel op onze telefoontje. Om de actuele windvoorspelling te kunnen volgen & bekijken hebben we een weerstation nodig. Deze weerstations staan bijvoorbeeld bij Stavoren, Den Helder, Wijk aan Zee en nog vele andere mooie surf spots.
Maar op onze geliefde spot in Workum ontbreekt alleen nog een weerstation. We zijn gestart met een donatie actie om ervoor te zorgen dat er volgend jaar een actueel weerstation aanwezig is op de spot!
Help je mee?

Ocean clean up! 🌿💚
We zien nog steeds veel zwerfafval in het water terecht komen, wat we natuurlijk niet willen zien! The Ocean Cleanup, is een non-profitorganisatie, ontwikkelt en schaalt technologieën in om de wereldzeeën van plastic te ontdoen. Het doel is om pas te stoppen zodra de oceanen schoon zijn. Wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan, ga naar The Ocean Cleanup en doneer!