Soal Surf en Beach is met trots de flysurfer shop van het noorden zowel een kiteshop online, maar ook hebben wij de mooiste locatie van Nederland een surfshop midden op het strand van Workum. Een van onze hoofd kitesurf merken is Flysurfer, en zijn dan ook gespecialiseerd surfshop en testcenter.

We hebben in de loop van tijd een team opgebouwd waarbij de leden minimaal 10 jaar ervaring hebben en wekelijks varen met een van de kites van Flysurfer.

Tevens hebben wij een ruim aanbod test kites in ons test center op strand van Workum We hebben de boost, speed en Sonic in de test liggen die 7 dagen per week getest kunnen worden. De maten verschillen van 7m tot aan 21M dus bijna met alle wind omstandigheden kan er getest worden.

We hebben ook gespecialiseerde flysurfer experts die de kites kunnen trimmen aanpassen maar ook lijnen kunnen vervangen en zelfs lijnen kunnen maken.
Heeft u interesse of bent u toe aan nieuwe kites maak dan gerust eens een afspraak met een van onze specialisten info@soalsurfenbeach.nl.

Tevens organiseren wij speciale snowkite trips en normale kite dagen en trips, met onze klanten.

Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact met ons op en vraag meer informatie aan info@soalsurfenbeach.nl.

Wij zijn er trots op om als shop Flysurfer te mogen verkopen, het is een van de specifiekere en hoog aanstaande merken waarbij kwaliteit en service 100% is. Het vaar gevoel van een Flysurfer en met name de Speed 5 en sonic zijn geheel anders dan een tube kite. Meer snelheid, meer airtime en met minimale wind condities zowel had als hoog gaan. Tevens is het een merk waarbij de waarde van de kite hoger blijft dan welk ander merk dan ook. De kites zijn bij aanschaf duurder maar 90% van de klanten heeft aangegeven dat bij normaal gebruik ze uiteindelijk minder geld uit geven met kiten dan met tube kites, omdat de waarde en verkoop van tweedehands vliegers extreem hoog blijven.

 

Meer info over flysurfer kunt u ook vinden op: flysurfer.nl