Sinds 2013 hebben wij een klein surfcenter op camping Klein Zwitserland waarbij we windsurfles en stand up paddel tours organiseren voor alle Camping gasten en mensen uit de omstreek.

Dit is onze tweede locatie en gelden andere voorwaarden dan op onze hoofd locatie Workum, zo zijn we niet altijd aanwezig op de locatie in Burgum en komen we hier op oproep basis. In de drukke weekenden en in de bouwvakantie zijn we wel bijna dagelijks aanwezig.

Wilt u een les bij het Burgumer meer op camping Klein Zwitserland dan kunt u een reservering plaatsten door uw naam, leeftijd en datum (per deelnemer) door te geven op:

irene@soalsurfenbeach.nl. Heeft u vragen met betrekking tot lessen aan het Burgumer meer kunt u ons ook bellen op: 06-??

Adres locatie:

Solcamastraat 30
9262 ND Sumar
(En dan het zuidelijke strandje)
Prijzen:
Introductie dag cursus 4 uur €55,- met een half uur pauze
Week cursus 10 uur voor €135,-  verdeeld in blokken van minimaal 2 uur.
Inclusief sufspullen, exclusief surfpak
verhuur stand up paddle board €10,- per uur inclusief paddel.
Verhuur surfspullen los €25,- euro voor 2 uur
Verhuur surfpak €6,- per dag.

 

Informatie

De camping Klein Zwitserland heeft 2 mooie kleine witte stranden, naast het surfen worden er ook andere dingen gedaan zoals zeilen en leuke minder activiteiten.
Tevens zit er een leuk restaurant/party centrum aan vast waar u heerlijk kunt lunchen of avond eten, met mooi uitzicht over het Burgumer meer.
Meer informatie over de omgeving, camping en fataliteiten kunt u vinden op: kleinzwitserlandburgum
In overleg is het ook mogelijk om complete surf vakantie arrangementen te boeken.